• Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Een website laten maken

Door de EasyDudes

Een goede website is ook in 2023 belangrijk voor elk bedrijf, of je een fysieke winkel hebt, een webshop of een portfolio. Een website is jouw digitale visite kaartje. Daarom is het belangrijk dat jouw website er modern, professioneel en betrouwbaar uit ziet.

Dit is vanzelfsprekend bij EasyDudes

Een website laten maken door de Easydudes? Wij maken voor jouw bedrijf een nieuwe moderne website. Dat wil jij toch ook? Dan is dit bij ons vanzelfsprekend.
  • Op maat gemaakt in jouw huisstijl
  • Bereikbaar voor elk apparaat
  • Gemakkelijk zelf te beheren
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Duidelijke prijzen

Een website in 2023 is

Goed vindbaar

Wij zorgen ervoor dat jouw website goed te vinden is zodat de website bij zoekmachines naar boven komt.

Modern en Strak

De nieuwe website zal modern en strak vormgegeven zijn, zodat ook uw website op alle devices goed te gebruiken is.

Gemakkelijk te beheren

Wij zorgen ervoor dat je zelf de website gemakkelijk kan beheren, door bijvoorbeeld nieuwe content toe te voegen.

Zullen we jouw bedrijf digitaal op de kaart zetten?

Vraag easy peasy een offerte aan

Compleet vrijblijvend natuurlijk

Websites die wij online hebben gezet

Bekijk gerust ons werk

Vallee De Lignac nieuwe website

Vallee de Lignac

Vakantiewerk-Camping website ontwerp

Vakantiewerk Camping

StudioPraatenPlaat website ontwerp

Studio Praat&Plaat

Waarom jouw website door EasyDudes laten maken?

Omdat…

WordPress

Voor het maken van websites maken wij gebruik van WordPress. WordPress is een open source gratis CMS (content managment system) wat ervoor zorgt dat je gemakkelijk extra content op de website kan plaatsen. Wil je ook een blog of je website? Easy Peasy.

Templatebibliotheek

Wij maken gebruik van een templatebibliotheek, hierdoor bespaar jij kosten, doordat de website niet vanaf 0 hoeft worden gemaakt. De templates betekend niet dat je website niet meer origineel is. De bouwstenen staan alleen al klaar. Wel zo easy.

Responsive website

Een website in 2023 moet responsive zijn, meer dan 70% van je bezoekers bekijken jouw website op mobiel. Daarom is het belangrijk dat de hele website werkt en er goed uit ziet op mobiel, anders verlies je bezoekers en eventuele klanten.

Onderhoud

Als je website eenmaal live is, moeten er soms updates, back-ups en onderhoudt gedaan worden. Wij zullen dit allemaal voor jouw doen, wel zo gemakkelijk!

Ondersteuning

Het kan zijn dat je op den duur ergens tegen aan loopt. Neem dan gerust contact met ons op voor vragen. Is het probleem nog steeds niet opgelost, wij helpen je graag.

Vindbaarheid

Jouw bedrijf heeft niks aan een website als hij niet vindbaar is. Daarom is het van belang dat er goede content aanwezig is zodat de website gevonden wordt door de zoekmachines.
Waarom is een website belangrijk?
In het jaar 2023 is internet niet meer uit het bestaan te denken. Daarom is het belangrijk dat jouw bedrijf ook digitaal op de kaart staat. Zonder een website die vertrouwen uitstralen zal je potentiële klanten mislopen. Dat moeten we niet hebben natuurlijk.
Wat bepaald de offerte prijs?
Verschillende aspecten hebben invloed op de prijs van de offerte, denk aan het aantal uren wat nodig is. Eventuele extra functionaliteiten, aantal pagina’s. In onze offertes maken wij duidelijk waar de prijs op gebaseerd is zodat jullie een duidelijke en eerlijk beeld hebben van de kosten. Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.
Is de look and feel echt zo belangrijk?
Bezoekers bepalen is minder dan 3 seconden of ze op jouw website blijven of dat ze door gaan. Daarom is het belangrijk dat de eerste indruk goed is. Hiervoor is de look and feel heel belangrijk. Jouw nieuwe website moet vertrouwen uitstralen, wij zullen er alles aan doen zodat jouw huisstijl goed door vertaald wordt zodat het zorgt voor de beste eerste indruk.
Is een mobiele website belangrijk?
Kortom, ja. Het mobiele gebruik blijft stijgen over het algemeen is zo’n 70% van de bezoekers op een smartphone. Daarnaast kijkt Google ook of jouw website responsive is, is dit niet het geval, dan kom je lager in Google terecht.
Hoeveel kost een nieuwe website?
De prijs van een nieuwe website is afhankelijk van jouw wensen. Wat voor functionaliteiten de website moet hebben en hoelang wij ermee bezig zijn deze te maken. Vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.
Kan ik een website zelf maken?
Alles kan. Bij het maken van een website komt heel veel verschillende dingen kijken. Jouw website moet goed vindbaar zijn, hij moet responsive zijn. Hier gaat veel tijd in zitten. Wij nemen deze taak graag voor jou over zodat jij je kan focussen op het groeien van jouw bedrijf.

Heeft jouw bedrijf al een nieuwe website?

Vraag easy peasy een offerte aan

Compleet vrijblijvend natuurlijk
Jouw media opdracht zonder zorgen

© Easydudes. Alle rechten voorbehouden.
Gemaakt door de EasyDudes.